Du är inte här för att vara perfekt (YOGOBE)

”Vi är inte här för att vara perfekta. Vi är här för att älska oss själva, perfekt och villkorslöst.” Yogaläraren Titti Pauler Reenstierna skriver här om yoga som ett redskap för personlig utveckling. Att det till slut handlar om att inse att vi faktiskt redan är fulländade!”

Om sex och relationer (YOGOBE)

“Hur du kan lära dig om njutning och säkert sex från en gurka? Inte så som du tror iallafall.” Så skriver yogaläraren Titti Pauler Renstierna i ett inlägg som handlar om närvaro – i allt vi gör. Vi behöver vara i kontakt med oss själva så att vi vet vad vi vill och inte vill.

Ditt naturliga sexuella uttryck (YOGOBE)

“Våra kroppar glömmer aldrig sin sanna natur. Men hur är det egentligen med sex, kan du slappna av och släppa föreställningar om hur det “ska” vara? Här skriver yogaläraren Titti Pauler Reenstierna om sökandet efter ett autentiskt sexuellt uttryck och det sanna jaget.”

Sex med närvaro – lämna åskådarrollen och låt njutningen visa vägen (YOGOBE)

Hur skulle du ha sex om du struntade i hur du såg ut eller hur din prestation uppfattades av din partner? Att ha ett åskådarperspektiv i sängen skapar mental frånvaro som gör det svårt att känna njutning. Så hur kan vi bli mer medvetna och närvarande i kroppen när vi har sex? Yogalärare och embodiment coach Titti Pauler Reenstierna berättar mer här! 

Rikta nyfikenheten inåt – utforska vad framgång är för dig (YOGOBE)

Vi är inga projekt som hela tiden behöver förbättras eller förändras. Yogalärare och embodiment coach Titti Pauler Reenstierna om hur vi kan omfamna det faktum att vi är människor med passionerade hjärtan och komplicerade sinnen genom att rikta uppmärksamheten mot våra känslor. 

With LOVE

Titti

© 2018 Titti Pauler Reenstierna.  All rights reserved